10 mei 2024 Regentonactie

20% korting op een regenton voor Overbetuwse inwoners

 

Regenwater is schoon en gratis. Dus zonde om in het riool te laten lopen. Het water dat u op regendagen spaart, kunt u bij droge dagen gebruiken om bijvoorbeeld de tuin te sproeien. Koopt u tussen 10 mei en 9 juni een regenton bij de deelnemende tuincentra? Dan ontvangt u 20% korting.

 

Korting na aanmelden

Bij de Welkoop (Einsteinweg 10) in Elst kunt u op 20% korting rekenen op alle kunststof regentonnen en toebehoren (vulsysteem en standaard). Bij de Intratuin (Nieuwe Aamsestraat 94) in Elst ontvangt u 20% korting op het volledige assortiment regentonnen. De korting is niet geldig op al bestaande acties van de tuincentra.

 

Meedoen is simpel

Ga naar www.overbetuwe.nl/regentonactie. Daar vindt u de voorwaarden en het aanmeldformulier.

 

subsidie regenton

Wist u dat u naast de 20% korting ook nog subsidie op een regenton kunt aanvragen? Neem de kassabon van de ton mee en kijk voor meer informatie op Subsidie regenton aanschaffen | Overbetuwe

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *